Pagina's

woensdag, maart 18, 2009

Zwart boek openbaar vervoer Zeewolde

Leefbaar Zeewolde komt met een digitaal openbaar vervoer zwartboek. De initiatiefnemers en ontwerpers Rob Tulleken en Ben Sonneveld van Leefbaar Zeewolde daarover:

Tulleken, “Veelvuldig krijgen we klachten van scholieren en andere buspassagiers over problemen met het Openbaar Vervoer in ons dorp. Met de lancering van dit Zwartboek willen wij deze klachten systematisch registreren en trends van de problemen onderzoeken”. Sonneveld, “Door de problemen in detail te analyseren kunnen we met concrete aanbevelingen voor de busmaatschappij, gemeente en provincie komen die de kwaliteit van het openbaar vervoer in Zeewolde moet verbeteren”.


De website registreert alle klachten. Het Zwartboek zal na enige tijd worden aangeboden aan Connexxion, provincie en de gemeente met concrete aanbevelingen om het Openbaar Vervoer in Zeewolde te verbeteren.

1 opmerking:

Unknown zei

Het is opvallend dat wanneer het kouder wordt, met name de busdiensten erg onbetrouwbaar worden. De kinderen kunnen tengevolge daarvan niet naar school of stage. Terwijl per 1-1-10 de OV prijzen gewoon omhoog zijn gegaan. Je betaald dan veel geld voor slecht geleverde diensten. Onbegrijpelijk. Toch ?