Pagina's

Verhuizing

(bron: Zeewolde Aktueel 17 april 2007)

Nog maar anderhalve week en dan ga ik verhuizen. Inmiddels beginnen de verhuisdozen hier de overhand te krijgen. Ik heb negen jaar met veel plezier in Zeewolde gewoond, maar ik ga nu toch maar een dorpje verderop wonen. Zowel mijn vrouw als ik wonen dan weer in de gemeente Dronten waar we beiden oorspronkelijk vandaan komen. In het najaar moet mijn dochter voor het eerst naar school en er deed zich een goede gelegenheid voor om onze huidige woning te verkopen en een nieuwe woning te kopen. In zo'n geval moet je de knoop doorhakken.
Ik heb de afgelopen tijd met veel plezier samengewerkt binnen de fractie van PvdA/GroenLinks. Ik ben dankbaar voor de ruimte die er was om mijn 'dingen' te doen. Binnenkort dus afscheid nemen van Zeewolde en op naar Biddinghuizen.3 opmerkingen:

Anoniem zei

Als GroenLinks Dronten voorzitter a.i. heet ik je/jullie voor over drie weken hartelijk welkom in de gemeente Dronten! ;-)

Groeten,
Paul

Anoniem zei

De heer Klop, plaats vervangend fractievoorzitter?

Daar had ik van jou toch op z'n minst een opmerking over verwacht.

Veel plezier in Dronten en geen ruzie maken daar hé. Ze hebben het al zo zwaar met die Meerpaal ;-)

Frank Pels zei

Er staat inderdaad een keertje teveel 'plaatsvervangend' in het stukje.

Ruziemaken doe ik nooit. Ik ben soms wat kritisch en vasthoudend (indien nodig), maar dat moet je niet verwarren met ruziemaken.