Pagina's

dinsdag, februari 02, 2010

PvdA koukleumenNu live bij ons in de studio, de PvdA-Kamerleden Heijnen en Kalma. Heren, goedemiddag.

Heinen: “Goedemiddag, maar we zijn niet live in de studio hoor.”
Kalma: “Nee per telefoon. We vonden het veel te koud om naar de studio te gaan.”

Eh…Ah, goed om te weten dat jullie niet live in de studio zijn. Heren Heijnen en Kalma, jullie willen graag een andere datum voor de gemeenteraadsverkiezingen?


Kalma: “Nou en of! Wat mij betreft takelen we de hele flikkerse zooi over de lente heen en beginnen we niet eerder dan half juli. Kunnen we tenminste in korte rode broek de straat op met onze immer aansprekende folders.”
Heijnen: “Mijn voorstel was zelfs om de gemeenteraadsverkiezingen voortaan alleen nog maar op de Antillen te houden, maar daar was Kalma het niet mee eens. Hero Brinkman ook niet trouwens.”
Kalma: “Sorry hoor, maar dat voorstel vond ik echt van flapdrolniveau. Flapdrol!”
Heijnen: “Hoe noemde je mij?”

Heren, heren, rustig. Vertel nou eens even: waar gaat dit nou helemaal over? Ik bedoel zo koud is het toch niet?

Heijnen: “Heb je al naar buiten gekeken? Het sneeuwt zulke vlokken! Kijk dan, ZULKE vlokken! Er ligt hier in Den Haag al zeker drie centimeter sneeuw. Nog even en alleen het Torentje steekt er nog boven uit. Dat is toch geen weer om een hond door te sturen?”
Kalma: “Ik was vanmorgen even buiten maar het was echt gevoelstemperatuur mjn zestig hoor. Die wind! Niet normaal meer man!”
Heijnen: “En dan op je ogen he. Je ogen! Man, die vriezen gewoon dicht.”
Kalma: “Ik ben heel wat gewend hoor, ik heb nog in Vietnam gezeten, maar deze kou gaat alle perken te buiten.”

Zeg luister eens, het is potdorie drie graden boven nul! Stellen jullie je niet een beetje aan? De PvdA is ProRail toch niet?

Heijnen: “Ja dat kun jij zeggen, jij bent een echte Hollandsche jongen van Jan de Wit. Maar wij zijn salonsocialisten he. In onze salon staat het kacheltje al sinds 11 augustus op standje Kamerlid De Mos.”
Kalma: “Niet zeggen gek! Straks leest Diederik Samsom mee!”
Heijnen: “Ohja. Nou, in elk geval, als Marcel van Dam in onze salon komt om biefstuk te eten willen wij het graag wel een beetje rendabel hebben, snap je wel?”

Lees verder op deJaap>>

Geen opmerkingen: