Pagina's

dinsdag, februari 16, 2010

Het moddergooien is nu echt begonnen

De lijsttrekkers van de VVD en het CDA in Dronten vliegen elkaar in de haren over de inzet van 'landelijke' politici in hun campagne. Roy Breederveld, nummer 2 op de PvdA-kandidatenlijst, mengt zich in het moddergevecht.

Op zijn weblog spreekt hij over 'inhoudsloos moddergooien'. Roy is er eens lekker voor gaan zitten:

Politici die zeggen dat de landelijke politiek zich niet bemoeit met de problemen waar we in Dronten mee te maken hebben en ook niet verwachten dat ze dat de komende vier jaar doen, zeggen vooral iets over zich zelf. Eigenlijk zijn dit soort politici niet geschikt om Dronten te besturen.
[..]
de felheid van beide lijsttrekkers van ongekend Drontens niveau.
[..]
Tijdens verkiezingen blijkt alles mogelijk. De VVD-lijsttrekker vindt een CDA- wethouderskandidaat eigenlijk niet geschikt om te besturen.
[..]
Verkiezingsretoriek van de bovenste plank. Mochten beide partijen voldoende zetels halen, wat ik niet verwacht, dan zitten CDA en VVD snel met elkaar aan de koffie. De vraag is dus of de VVD, bij mogelijke coalitieonderhandelingen, gaat draaien. Of zal de CDA-lijsttrekker erkennen dat we in Dronten niet zonder het "Haagse" kunnen?'
[..]
Het is vooral inhoudsloos moddergooien. Het is leuk voor de b├╝hne. Als ik de heren een advies mag geven: Pak elkaar eens stevig aan op de inhoudelijke thema's.

Geen opmerkingen: