Pagina's

woensdag, september 16, 2009

Staatsschuld?

Meneer de voorzitter, onze fractie is voornemens een belasting te heffen op knettergekke kledingstukken als het joodse keppeltje, de refolange rok en het hangjongerenpetje. Volgens onze fractie zijn deze kop- en beenvodden een symbool van onderdrukking en zou men voortaan toestemming moeten vragen om dit soort onzin te dragen. Wij denken aan een belasting van 1000 euro per jaar zodat de joden, refo’s en hangjongeren eindelijk eens iets terug betalen aan onze samenleving.

Voorts zijn wij van mening dat zeiljacks, Uggs, witte broeken, driekwartbroeken, bodywarmers, poloshirts, batikshirts, het diadeem voor mannen, Crocs, rode broeken, skinny jeans, All Stars, Lovers, bontkraagjes, Birkenstocks, Marlies Dekkers-pendekken, D&G-zonnebrillen, baggies, hele grote hippe zonnebrillen, leggings, rugbyshirts, bootschoenen, sportsandalen, korte sokjes, shirts met zogenaamd leuke tekst, ringbaardjes, mannenstaartjes, mannenknotjes, duim- pink- en teenringen, spijkerrokken en witte shirts onder overhemden de Nederlandse wegen vervuilen. Wij zijn dit knettergekke kleedgedrag dan ook spuug- en spuugzat. Wat ons betreft betalen al deze mensen voor straf extra belasting en gaat dat geld naar blijf-van-mijn-lijf-huizen. Tot zover voorzitter.


Bert Brussen weet wel raad met de oplopende staatsschuld.

1 opmerking:

Unknown zei

Who the F... is Bert Brussens, lekker belangrijk dat hij ook een mening heeft. Wat Wilders zegt over een hoefddoekbelasting is wel van belang. En alle partijen trappen in de bekende valkuil. Ze vallen over elkaar heen om een (ver)oordeel(ing) uit te spreken. Ze snappen nog steeds niet dat ze Wilders in de kaart spelen en steeds meer burgers denken dat de politiek niet snapt wat er in de praktijk speelt, en daarom gaan er steeds meer mensen op Wilders stemmen.
Het voorstel van Marijnisse was trouwens wel leuk, zijn tegenvoorstel was een stropdassenbelasting.