Pagina's

zaterdag, januari 03, 2009

Vuurwerkpetitie laat servers roken

Arno Bonte en David Rietveld laten de servers van Petities.nl roken met hun petitie 'meer plezier met minder vuurwerk'.

Bericht van Petities.nl:

Burgerinitiatief nadert 20.000 ondertekeningen, slechte bereikbaarheid

03-01-2009

Het burgerinitiatief op vuurwerk.petities.nl heeft voor veel extra belasting van de petities.nl-webserver gezorgd. De website was daardoor zeer slecht bereikbaar tussen 13.00 en 17.00 uur op 3 januari.

We werken op dit moment aan extra optimalisatie om de grote aantallen bezoekers te verwerken en vragen u bij problemen het later nogmaals te proberen.

Een consequentie is onder andere dat de e-mails die normaal gesproken direct door het systeem worden verstuurd nu (als noodmaatregel) later op rustiger tijdstippen ('s nachts) bij u binnen komen, minstens een dag later.

Het aantal ondertekeningen boven het burgerinitiatief of een petitie op deze site is dus niet actueel omdat men nog niet heeft kunnen bevestigen. Zo stonden er zaterdagavond om 18:00 nog 7000 ondertekeningen voor het burgerinitiatief te wachten op bevestiging.

Ook is het tijdelijk niet mogelijk om te bladeren door de ondertekeningen onder het burgerinitiatief omdat deze pagina 'bevroren' is zodat dit minder rekenkracht vergt.

Daarnaast is het ons ook bekend dat het nog niet mogelijk is deze pagina's goed te zien met Internet Explorer 8.0, scrollen werkt niet. Totdat we dat gerepareerd hebben kunt u wel met een andere versie Internet Explorer of een browser als Firefox, Safari, Opera of iets dergelijks deze website bekijken.

Onze excuses voor de teleurstellende dienstverlening deze dagen. Mocht u nog suggesties of opmerkingen hebben over onze dienstverlening dan kunt u dat altijd mailen.

webmaster petities.nl

Geen opmerkingen: