Pagina's

woensdag, maart 21, 2007

Tegenhaatzaaien.nl

Een groep leden van de PvdA in Amsterdam heeft de website www.tegenhaatzaaien.nl opgericht om de ideeën van personen als Tweede Kamerlid Geert Wilders (PVV) tegen te gaan. De internetpagina moet het zaaien van haat tegen bevolkingsgroepen bestrijden.

De verhoudingen tussen bevolkingsgroepen in Nederland zijn er de afgelopen jaren niet beter op geworden. Nu Verdonk uit de schijnwerpers is wordt haar rol daarin overgenomen door Wilders. En in wat Wilders in maart 2007 aan de orde stelde ging het natuurlijk niet over paspoorten of conflicterende belangen, het ging over het zaaien van haat tegen onze islamitische medeburgers.

Heel veel mensen maken zich daar zorgen over en wij horen daarbij. Wij hebben daarom het initiatief genomen tot het oprichten van een comité tegen haatzaaien.

Wij vinden niet dat de Wildersen moet worden doodgezwegen, wel dat ze glashelder en zonder meebuigerij moeten worden tegengesproken. Wij roepen alle fatsoenlijke inwoners van ons land op tot die tegenspraak. Op deze site, in hun dagelijks leven, op hun werk, waar er maar aanleiding toe is.

En wij roepen democratische politici op tot het ontwikkelen van beleid voor het actief tegengaan van haatzaaierij.

De initiatiefgroep: Michael van der Vlis, Auke Bijlsma, Sabina Gazic, Ymen Mahrach, Onno van der Vlerk

Een prima idee dat ik van harte ondersteun!

Geen opmerkingen: