Pagina's

zondag, juni 19, 2011

Handig: nieuwsbrief alle GL afdelingen in Flevoland


Vul hieronder je emailadres in en je wordt aangemeld voor de nieuwsbrief van GroenLinks. Je hoeft dan geen GroenLinks-nieuws meer te missen van de GroenLinks-afdelingen in Flevoland. Je emailadres wordt alleen voor het versturen van de nieuwsbrief gebruikt en zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Nadat je jouw mailadres hebt ingevuld krijg je een pop-up scherm van Feedburner. Type de letters van de afbeelding over en druk op 'complete subscription request'. Dit is om spam te voorkomen.

Om er zeker van te zijn dat je ook daadwerkelijk onze nieuwsbrief wilt ontvangen hoef je hierna nog maar 1 ding te doen. Je ontvangt zo dadelijk een email. De email bevat een link en wanneer je op deze link klikt wordt je aanmelding op de nieuwsbrief bevestigd. Vanaf dat moment ben je geabonneerd op de nieuwsbrief. Als je niet op deze email reageert zul je de nieuwsbrief niet ontvangen.

Je kunt altijd eenvoudig afmelden van deze nieuwsbrief door de link onderaan elke nieuwsbrief te gebruiken.


Type je e-mailadres aan je aan te melden voor de nieuwsbrief met nieuws van alle GroenLinks afdelingen in Flevoland:Mocht de nieuwsbrief in je spamfolder of 'ongewenste mail' verdwijnen, markeer dan de afzender van de nieuwsbrief als 'veilige afzender (klik hier voor meer info)' .

RSS
RSS feed vind je hier.

Twitter GL_FL
Twitteraccount vind je hier. Hierop worden ook alle items geplaatst.

Geen opmerkingen: