Pagina's

donderdag, maart 04, 2010

Frank Pels slaat raadszetel af


Het voor GroenLinks verkozen gemeenteraadslid Frank Pels ziet zich helaas genoodzaakt zijn zetel in de gemeenteraad van Dronten niet in te nemen wegens zeer onverwachte persoonlijke omstandigheden. Daarmee zal nummer 2, Paul Vermast, komende donderdag worden benoemd in de gemeenteraad van Dronten namens GroenLinks. Pels: “De boodschap van Biddinghuizen is in de fractie goed gehoord . De belangen van ons dorp zijn bij Cebus en Paul in zeer goede handen”.

GroenLinks is blij met de groei naar twee zetels in deze raadsperiode. De fractie heeft het tot een van haar speerpunten gemaakt om het educatief centrum waar Biddinghuizen zo met smart op wacht zo snel mogelijk gerealiseerd te hebben. Daarop kan wat betreft GroenLinks ook niet op worden bezuinigd. Ook zal er zo snel mogelijk een start moeten worden gemaakt met de bouw van de nieuwe wijk De Graafschap en zal GroenLinks zich er hard voor blijven maken dat Biddinghuizen toch zal worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

“In de raad ga ik nu aan het werk om al deze zaken te realiseren en ik zal dat doen in het volle besef dat we deze zetel grotendeels aan Biddinghuizen danken. Daar zijn we blij mee en dat schept vanzelfsprekend een bijzondere verantwoordelijkheid die ik ook in de richting van Biddinghuizen zal proberen vorm te geven” reageert Paul Vermast.

Geen opmerkingen: