Pagina's

dinsdag, april 24, 2007

Foutje bedankt

Het zit de ondernemers in het centrum niet mee. De werkzaamheden in het centrum verlopen al niet erg soepel en toen stond het centrum ook nog blank door een kapotte waterleiding. Nu kan het altijd gebeuren dat er een leiding geraakt wordt, maar in Zeewolde vind ik dat toch wel gek. Het centrum is ergens in 1985 gebouwd en de gemeente wijst in haar rol als beheerder van de openbare ruimte het tracé voor de kabels en leidingen aan. Wel typisch dat - en dat is niet voor het eerst tijdens de werkzaamheden in het centrum - er nu weer kabels en leidingen op een verkeerde plek liggen. Iedereen vraagt zich af: ' Hoe kan dat nou?'.

Ik vraag mij juist af hoe het kan dat de gemeente niet weet waar kabels en leidingen liggen die 20 jaar geleden zijn aangelegd. Dat er in oude steden nog wel eens een verrassing wordt aangetroffen in de vorm van een onbekende kabel of leiding kan ik nog snappen. Maar in Zeewolde dat net 20 jaar oud is?

1 opmerking:

Anoniem zei

De gemeente weet heel goed dat de leidingen verkeerd aangelegd zijn. Zelfs een partij als Vitens heeft de gemeente er op gewezen dat de leidingen ook nu niet liggen volgens de eigen gemeente voorschriften. Gemeente doet hier niets aan.