Pagina's

woensdag, mei 23, 2007

Zeewolde wordt nog beroemd

Zeewolde - het middelpunt van Nederland - gaat nog eens heel beroemd worden. De legendarische Lucas besteedde in de rubriek ' Smart van Nederland ' in de Spits deze week maar liefst twee keer aandacht aan Zeewolde. Eerst werd er uitgebreid bericht over de spikkelmotrups. Gisteren werd dit bericht geplaatst:

Okee stelletje lijken, jullie hebben mazzel: voorlopig kunnen jullie weer opgebaard worden in het populaire mortuarium te Zeewolde. Lijkenhuis Yarden is momenteel op zoek naar kopers en tot die tijd kunt u als vanouds dood gaan liggen in Zeewoldens grootste attractie. Wij maken u er wel op attent dat deze lijkenzaal zo goed als onbewoonbaar verklaard is en dat het elk moment kan instorten. Wilt u dus nog als lijk worden opgebaard in Zeewolde, ga dan snel dood, want het is niet gegarandeerd dat een eventuele koper het gebouw restaureert. Wie weet wordt het wel een ordinair crematorium. Of een banketbakker. Of gewoon het GroenLinks-partijbureau. Liever geen bloemen. Geen voorrijkosten.

In Zeewolde staan de servers van GroenLinks hard te werken om de enorme toestroom van nieuwe leden te verwerken. Na de reeks monsteroverwinningen die GroenLinks tijdens de afgelopen drie verkiezingen heeft geboekt stromen de aanmeldingen binnen. Ook ligt het mortuarium op een mooie, pittoreske plek midden in het G-gebied. Maar toch moet ik Lucas
alias Lucasdelinkselul alias Bert Brussen teleurstellen. GroenLinks Zeewolde is ondanks de enorme ledenaanwas en recente reeks verkiezingsoverwinningen niet op zoek naar een nieuw onderkomen.
Tot zover de berichtgeving vanaf het middelpunt van Nederland in het pittoreske Zeewolde. Wij schakelen over naar Lucas in de studio van Smart van Nederland........

Update: vandaag werd het derde bericht deze week over Zeewolde geplaatst. Lucas doet op de voor hem zo kenmerkende genuanceerde wijze verslag over de gemeenteraad van gisteren.

Geen opmerkingen: