Pagina's

dinsdag, april 24, 2007

Recht op patat

Een website die ik graag mag bezoeken - Stemhok.nl - is er in geslaagd om namens Geert Wilders (PVV) kamervragen te stellen over de gestegen prijs van de aardappels en daarmee patat.

"Het lid WILDERS (PVV) aan de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit over de gevolgen van de recente verdubbeling van de aardappelprijs voor de prijs van patates frites, en de mogelijkheid om met overheidssteun de betaalbaarheid van frites voor de lage- en middeninkomens te behouden, mede met het oog op a.s. Koninginnedag"

De vragen zouden zijn geaccepteerd en doorgestuurd naar het ministerie van Landbouw. "Met deze actie heb ik aangetoond dat niet alleen Kamerleden onzinnige vragen kunnen stellen", aldus Streling van Stemhok.nl. Volgens de site had niemand het bedrog ontdekt voordat Stemhok.nl er zelf mee naar buiten trad.

Een woordvoerder van de website zegt dat de actie niet tegen Wilders was gericht. "Hoewel zijn partij de laatste tijd wel veel van dit soort eigenaardige, futiele vragen heeft gesteld." In Den Haag zouden concurrerende partijen zich kostelijk hebben vermaakt. Van Wilders zegt de site nog niets te hebben gehoord.

Geen opmerkingen: