Pagina's

dinsdag, februari 13, 2007

Wilders uit de bocht


Graag even aandacht voor ons nationale bruinhemd Geert Wilders. Het gaat niet goed met hem. Het jarenlang bleken van zijn haar heeft zijn hersenen aangetast. Geert heeft geen enkele kijk meer op de realiteit en begint nu nog meer onzin uit te kramen dan Nawijn in beschonken toestand. In een interview met De Pers weet hij onder andere het volgende te melden:

‘Als moslims hier willen blijven, moeten ze de helft uit de Koran scheuren en weggooien. Ze moeten niet luisteren naar de imam.'

Ik dacht dat scheiding van kerk en staat al heel lang één van de pijlers onder onze democratie was. En hoe zit het met artikel 6 -vrijheid van godsdienst- van de grondwet? Het jarenlange gebruik van blekende middelen heeft de denkcapaciteiten van Wilders zover aangetast dat zelfs deze grondbeginselen al niet meer heilig zijn. En sinds wanneer behoort het censureren van de Koran tot de taken van een tweede kamerlid?
Wat komt hierna voor censuur in aanmerking? De bijbel?

Verder is Wilders ook erg bezorgd over agressie:
Ik weet ook wel dat er over een paar decennia nog geen islamitische meerderheid is. Maar het groeit wel. Met agressieve elementen, imperialisme.

Laat Geert zich eerst maar eens gaan bemoeien met agressieve elementen in zijn eigen omgeving - zoals zijn fractiegenoot Graus die graag zwangere vrouwen mishandelt - voordat hij hele bevolkingsgroepen over één kam scheert.

Misschien moet Geert zijn haar maar niet meer bleken en zich onder behandeling laten stellen. Ik wens Geert Wilders veel wijsheid en beterschap toe.
Geen opmerkingen: